Povodňové práce a povodňové škody - Čintala, Peter
Zákon č. 7/2010 Z.z. o ochrane pred povodňami. Vyhláška o vyhodnocovaní výdavkov. Povodňové zabezpečovacie práce. Povodňové záchranné práce. Výdavky na povodňové práce a škody. Overovanie vynaložených výdavkov. Vyhodnotenie nároku na peňažnú náhradu. Povodňová škoda. Povodňová prehliadka.