Loajální tým v 7 krocích
Lojálnosť nezmizla ani v čase recesie. Kým v minulosti mala vertikálny charakter, v súčasnosti má skôr horizontálny, v podobe záväzkov ku kolegom alebo ku konkrétnym projektom. Kroky k vybudovaniu lojálneho pracovného tímu.