Firemní vzdělávaní a řízení talentů : výhled na rok 2010 - Bersin, Josh
V súvislosti s hospodárskou krízou a súčasným ekonomickým vývojom dochádza k zmenám, ktoré majú vplyv na trh talentov - diverzita na trhu pracovných síl, nedostatok kvalifikovaných manažérov, nové technológie, inovácie. 12 aktuálnych trendov, ktoré možno očakávať v roku 2010.