Perspektívy vývoja automobilového priemyslu v strednej a východnej Európe - Pásztorová, Jana, 1960-
Príčiny a následky krízy v automobilovom priemysle. Tendencie vývoja automobilového priemyslu. Opatrenia na riešenie krízy. Automobilový priemysel v krajinách strednej a východnej Európy. Regióny s potenciálom pre vznik nových perspektívnych klastrov.