Medzinárodnoprávna úprava občianstva, občianstvo EÚ a s tým spojená sloboda pohybu a pobytu - Pyteľová, Klaudia, 1985-
Štátne občianstvo. Medzinárodnoprávna úprava štátneho občianstva. Medzinárodné dohovory o právach a slobode občanov. Európske občianstvo. Sloboda pohybu a pobytu občanov Európskej únie v primárnom a sekundárnom práve EÚ.