Franchisingové poplatky v praxi - Vaškovičová, Jana
Franšíza ako jedna z možností kooperácie podnikov. Združovanie podnikateľských sietí najmä v čase krízy. Analýza situácie českých franchisingových konceptov. Konkrétne franchisingové reťazce v ČR. Uplatňovanie poplatkov v systéme franšízy.