Aspekty koncentrace odvětví převážně potravinářských obchodních řetězců - Vrbová, Jana
Problematika koncentrácie obchodných reťazcov. Vplyv obchodních reťazcov na hospodársku súťaž v Európskej únii. Makroekonomické aspekty vstupov a výstupov trhu. Výrobcovia a obchodné reťazce verzus spotrebitelia. Vzájomné pôsobenie nedokonalej konkurencie obchodných reťazcov na trhu.