Po stopách exotických euromincí - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Spoločná európska mena euro ako oficiálny platobný prostriedok v krajinách eurozóny. Zvláštne platidlá v podobe pamätných euromincí a ich platnosť v eurovej platobnej oblasti. Pozoruhodnosti zo sveta eurobankoviek. Využívanie bankových a investičných služieb pre firmy a jednotlivcov. Inflácia a stabilita eura.