Motivujúce podnikateľské prostredie je prioritou našej vlády - Hrvolová, Barbora
S premiérkou Slovenskej republiky, Ivetou Radičovou v rozhovore o ženách vo vysokej politike, ale aj o konkrétnych problémoch, ktoré bude musieť nová vláda riešiť.