Nechte firemní kulturu pracovat pro vás - Razimová, Daniela
Firemná kultúra sa stala vo svete biznisu často používaným výrazom a veľa renomovaných spoločností ju používa ako lákadlo pri honbe na dobrých kandidátov. Čo je to firemná kultúra, je naozaj tak dôležitá, ak áno, tak prečo.