Globalizácia kultúry, kultúra globalizácie - Uriga, Ján
Firemná kultúra a hodnoty. Globalizácia a niektoré výzvy, ktoré priniesla pre firemné prostredie. Globalizácia - schopnosť vidieť príležitosť a rozpoznať, čo je užitočné.