Jak psychometrie přispívá k obchodním výsledkům - Novotný, Martin
Vcítiť sa do iného človeka, poznať, čo v ňom je, neurobiť chybu pri presune, povyšovaní, tvorení nových tímov a v prípade správneho rozhodnutia udržať motiváciu zamestnancov na vysokej úrovni je večná potreba každého manažéra. Využitie systémov, ktoré vychádzajú z psychometrického zisťovania profilov a motivačných potrieb zamestnancov.