Rady pro efektivní HR ousourcing - Nováčková, Lenka
Outsourcing personálnych procesov je v súčasnosti legitímnou a účinnou manažérskou stratégiou, ktorá má potenciál prinášať firmám benefity. Ako postupovať a čoho sa vyvarovať, aby outsourcing priniesol žiadúce výsledky.