Zahraničnoobchodná politika opäť v centre záujmu slovenských politikov - Baláž, Peter
Výkonnosť zahraničnoobchodnej politiky Slovenska. Obchodné zastúpenie Slovenska v zahraničí (OBEO). Zmena kompetenčného zákona. Rozvojové stratégie, dlhodobý rast a konkurencieschopnosť. Hospodárska dimenzia procesu zahraničnoobchodnej expanzie.