Vnútropodnikové účtovníctvo - podstata, význam, predpoklady a spôsoby jeho vedenia - Cvečková, Mária
Autorka poukazuje na význam vnútropodnikového účtovníctva, pomenúva okruh užívateľov a ich možné očakávania, súvislosti s ostatnými odbormi ekonomických informácií (predovšetkým s kalkuláciami a rozpočtovníctvom), naznačuje spôsoby vedenia vnútropodnikového účtovníctva na jednoduchých príkladoch.