Krátkodobé a dlhodobé opatrenia proti globálnej finančnej kríze - Turčanová, Mária, 1978-
Charakteristika príčin a dopadov svetovej hospodárskej a finančnej krízy. Reakcie a opatrenia zamerané na boj proti kríze. Krátkodobé opatrenia. Dlhodobé opatrenia. Hlavné oblasti boja OSN proti kríze.