Gastronómia naša slovenská - Polák, Ladislav
Druhy gastronomických a hotelových zariadení v ponuke na Slovensku. Oblasť cestovného ruchu a gastronómie. Riadenie ubytovacích a stravovacích prevádzok u nás. Problematika marketing, odbyt. Antipríklady po slovensky.