Späť k zodpovednosti a povinnostiam - Hoffmanová, Eva
Nový britský premiér David Cameron a jeho reformy v čase krízy. Spojenectvo medzi konzervatívcami a liberálmi. Britský politický život a konvergencia medzi hlavnými stranami. Ekonomika a banková prax v Británii. Regulácia a finančná zodpovednosť.