Bezpečnosť v doprave a logistike sa už bez elektroniky nezaobíde - Adamčíková, Zdenka
Technológia rádiofrekvenčnej identifikácie (RFID) pre bezpečnosť v doprave. Satelitná navigácia - systém GPS. Prepojenie dvoch systémov. Systém eCall v rámci satelitnej navigácie. Príprava európskeho navigačného systému Galileo. Galileo kompatibilný s ruským projektom satelitnej navigácie Glonass. Problém rušičky z vesmíru. Navigácia proti krádeži. Alkohol a mikrospánok.