Kvalitná preprava: spoľahlivosť, presnosť, rýchlosť, bezpečnosť - Moravčík, Tomáš
Čas a rýchlosť prepravy. Čas realizácie objednávky. Čas dodania tovaru. Celkový čas vybavenia objednávky. Bezpečnosť prepravy a ochrana zásielky.