Fondové riešenia vo švédskom dôchodkovom systéme - Burdová, Jana
Kapitálové aktíva investované do švédskeho verejne financovaného národného dôchodkového systému . Nárazníkové fondy vo švédskej praxi. Bilancia švédskeho dôchodkového systému a úloha nárazníkových fondov. Riešenie pre neaktívnych dôchodkových sporiteľov vo FDC časti švédskeho systému.