Ako zlepšovať riadenie zásob - Kubát, Jiří
Zásoby a obstarávacia lehota. Predpovedanie potreby a zabránenie vzniku nadbytočných zásob. Veľkosť dávky. Norma poistnej zásoby. Všeobecné zásady riadenia zásob. Poznatky z prieskumu uskutočneného v Nemecku s cieľom zistiť súčasný stav projektov na optimalizáciu zásob.