Internetbanking a jeho inovácie ponuka elektronických služieb bánk rýchlo rastie - Ješko, Vladimír
Elektronické kanály komunikácie bánk so zákazníkmi. Vysoké tempo inovácií a imidž spoľahlivosti v technologickej oblasti. Špecializovaná internetová banka mBank a jej pôsobenie na Slovensku. Moderný spôsob využívania bankových služieb. Nové internetové banky na trhu.