Aerosolové obaly - Vítek, Miloslav
História vzniku a používania aerosolových dóz. Oblasti používania. Skladba a technologiský postup výroby aerosolových dóz - rozprašovačov. Princíp fungovania aerosolových obalov. Plnenie aerosolových dóz.