Ochranná známka - Bystrická, Katarína
Žiadosti, podanie prihlášky a ochranná doba výrobkov. Registrácia a účel ochrannej známky. Majitelia ochranných známok a ich práva. Škoda spôsobená zásahom do práv ochrannej známky a právo na náhradu.