<La> Gouvernance des entreprises industrielles dans le contexte de la relation client-fournisseur - Kita, Jaroslav
Riadenie priemyselných podnikov v kontexte dodávateľsko-odberateľských vzťahov. Koperácia na základe zmluvy. Vzájomná dôvera a zvyšovanie konkurencieschopnosti podnikov. Výsledky prieskumu.