Vážime si a rozvíjame partnerstvo s ukrajinskými susedmi kraje sú aktívne, ale ani problémy nevedia zobudiť medzivládnu komisiu - Nemeček, Miloš
Potenciál a podmienky rozvoja regionálnej a cezhraničnej spolupráce Prešovského samosprávneho kraja (PSK) so Zakarpatskou oblasťou Ukrajiny. Uskutočnené kroky a hlavné aktivity. Ďalší rozvoj spolupráce.