Virtualizácia a dátové centrá - ďalšia etapa vývoja IT zdieľanie hardvéru a softvéru prináša firmám mnoho výhod - Ješko, Vladimír
Virtualizácia dátových centier a cloud computing. Virtualizácia ako základný technologický prvok k premene existujúcej IT infraštruktúry na Cloud. Znižovanie nákladov a zvyšovanie flexibility IT štruktúry.