Osobitosti vývoja sektorovej štruktúry na Slovensku po roku 1989 - Rusnák, Jaroslav
Odvetvová klasifikácia ekonomických aktivít na Slovensku. Vývoj sektorovej štruktúry ekonomiky na Slovensku po roku 1989. Vývoj zmien sektorovej zamestnanosti na Slovensku v rokoch 1994-2008. Regionálne diferencie v štruktúre zamestnanosti na Slovensku. Osobitosti sektorovej štruktúry v regiónoch Slovenska.