Models of Regulation of Network Industries in Slovakia - Fendeková, Eleonora, 1952-
Prostriedky štátu na reguláciu cenovej politiky monopolov. Legislatívne nástroje regulácie sieťových odvetví priemyslu v Slovenskej republike. Metodologické aspekty regulácie sieťových odvetví priemyslu. Modely cenovej regulácie národného trhu s elektrinou na Slovensku.