September - mesiac kardiovaskulárneho zdravia stratégia našej zdravotnej politiky v oblasti srdcovo-cievnych ochorení - Kamenský, Gabriel
Jednotná stratégia postupu voči výskytu srdcovo-cievnych ochorení u obyvateľstva v členských krajinách Európskej únie. Prevencia a informovanosť. Investície do národných preventívnych programov. Celonárodná kampaň MOST. Informácie z vyspelých krajín.