Models of equilibrium in network industries and the influence of price regulation - Fendeková, Eleonora, 1952-
Monopoly, zdaňovanie monopolov. Aplikácia špecifických regulačných mechanizmov ovplyvňujúcich správanie prirodzených monopolov. Regulácia na základe miery výnosnosti. Analýza, modely.