Operné domy Škandinávie architektonickými perlami sa u severanov stali kultúrne centrá - Michlík, František
Nové kultúrne objekty a operné domy v Škandinávii. Investície do architektonických diel. Turisti a návštevníci severských teritórií. Prínos pre verejnosť aj mestá. Aktivity industriálno-obchodné a kultúrno-výchovné.