Journal of Competitiveness Scientific Journal from the Field of Management and Economics
Výsledky základného i aplikovaného ekonomického výskumu domácich a zahraničných autorov. Oblasť konkurencieschopnosti národných ekonomík, regiónov a podnikov z rôznych uhľov pohľadu.