Život s o čosi väčším pokojom v duši prehľad ponuky investičného životného poistenia - Škriniar, Pavel, 1979-
Nastavenie poistného produktu a výber z poistných možností. Investovanie peňazí pri poisteniach so sporiacou zložkou. Využívanie investičných životných poistení a krytie rizika. Nastavenie parametrov poistky a poistná suma. Vyplatenie poistnej sumy.