Doklady v medzinárodnom obchode a používanie INCOTERMS v praxi slovenských podnikov - Hansenová, Heda
Súčasný stav aplikácie Incoterms 2000 a možnosť zaviesť do medzinárodného prostredia ich novú verziu Incoterms 2010, resp. Incoterms 3000 vo vybraných podnikoch. Doklady v medzinárodnom obchode.