Malé a málo čítané písmená okrešú inkasované peniaze o čom sú výluky z poistenia a kedy sa uplatňujú? - Škriniar, Pavel, 1979-
Výluky v poistných podmienkach viacerých poisťovní. Paragrafy a slovné spojenia. Poistné podmienky a finančná gramotnosť klientov. Poistné udalosti, ich výskyt a poistné krytie. Nepoistiteľné poistné udalosti.