Záruka (zatiaľ) neexistuje dá sa spoľahnúť na historické výnosy a podľa nich investovať? - Škriniar, Pavel, 1979-
Historická výkonnosť finančného trhu a predpoveď budúcich výnosov. Dôvody a konanie tvorcov trhových cien. Investičný horizont s pohľadom do histórie. Závislosť medzi dvomi sledovanými premennými. Výška zisku a straty pri historických výnosoch. Celkový výsledok z investovania.