Efektívnosť verejných financií pri podpore zahraničných investícií - Šipikal, Miroslav, 1976-
Efektívnosť investičných stimulov. Pri výbere poskytovaných zvýhodnení je potrebné, aby zapadali do celkového rámca rozvojovej stratégie krajiny s prihliadnutím na niektoré základné riziká poskytovania investičných stimulov. Výpočet efektívnosti investičných stimulov. Podpora formou investičných stimulov pre investície v elektrotechnickom priemysle v SR.