Schemes of employee benefits - advantages and disadvantages from the employers' and employess' point of view - Števková, Lucia
Schémy zamestnaneckých výhod. Historické aspekty penzijných plánov. Definované výhody (DB) verzus definované príspevky (DC) - plány z perspektívy zamestnávateľa a zamestnancov. Sumarizácia výhod a nevýhod DB a DC plánov pre zamestnávateľov a zamestnancov.