Náklady na kvalitu z pohľadu oprávnenosti a výskytu v účtovníctve - Kicáková, Katarína
Článok ponúka návrh rozdelenia nákladov na kvalitu, pričom rozlišuje medzi oprávnenými nákladmi na kvalitu a stratami z nekvality a zdôrazňuje dôležitosť skrytých nákladov. Klasifikácia nákladov na kvalitu z hľadiska oprávnenosti a výskytu v účtovníctve. Náklady na kvalitu v primárnych činnostiach firmy.