Očakávania od poradcu, jeho služby a poplatky finančné poradenstvo v USA - Baláž, Vladimír
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o finančnom poradenstve a finančných poradcoch v USA. Očakávania američanov od svojich finančných poradcov. Finančný profesionál a dobrý finančný plán. Odmeňovanie poradcu za jeho prácu. Konkurencia finančného poradenstva v USA.