Prehľad peňažných tokov (Statement of Cash Flows) - Šlosárová, Anna
Pri zostavovaní prehľadu peňažných tokov na podklade údajov účtovníctva musí podnikateľská účtovná jednotka vychádzať z opatrenia o účtovnej závierke. Charakteristika základných pojmov v súlade s citovaným opatrením.