Súčasné aktivity IASB v oblasti zmien platného IFRS 1 a IAS 1 - Mokošová, Daša, 1979-
Keďže rok 2010 je hraničným pre ukončenie projektu ročných zlepšení IFRS na obdobie 2008 – 2010, IASB publikovala 6. mája 2010 súhrn novelizácií siedmich IFRS pod názvom „Zlepšenie IFRS“ (Improvements to IFRSs), ktoré nadväzuje na návrh novelizácií vydaný v auguste 2009. Aplikácia novelizácií je schválená pre ročné obdobie začínajúce 1. januára 2011 a neskôr.