Nástup nových lídrov: generácia X na riadiacich miestach - Reháková, Helena
Generačné problémy spojené s posunom hodnôt. Podmienky, v akých ľudia vyrastajú, spôsob nazerania na veci, prístup k možnostiam a rizikám. Demografické rozloženie generácií od 50. rokov minulého storočia až po súčasnosť. Budúci lídri a podmienky v biznise. Vytvorenie podnikových a individuálnych hodnôt.