Nový typ pracovníkov: generácia Y ako ich dostať čo najrýchlejšie do plnej výkonnosti? - Reháková, Helena
Nastupujúca generácia Y, nazývaná aj "prelomová" (narodená v rokoch 1977-1997) bude tvoriť polovicu zamestnancov podnikov na celom svete. Úseky rozvoja ľudských zdrojov v riadiacich pozíciách. Spolupráca a zdieľanie poznatkov. Schopnosť poskytnúť priamu a otvorenú spätnú väzbu. Osem najžiadanejších zručností manažérov.