Logistic costs in competitive strategies of enterprises - Kubon, Maciej
Primárne logistické stratégie. Postavenie a štruktúra nákladov logistiky v účtovníctve podniku. Analýza nákladov logistiky na príklade 50 podnikov špecializujúcich sa na poľnohospodársku výrobu.