Logistika pečiva: rozvoz na tri kolá plus prídavok - Weberová, Adriana
Vysoká obrátkovosť pečiva a s tým súvisiaca logistika pečiva. Čas ako dôležitý faktor kvality. Náročná operatíva logistiky v pekárenskom priemysle. Balenie pečiva. Optimalizácia rozvozových trás. Dodávky na základe objednávok. Ambulantné rozvozy. Expedícia v prepravkách. Hygienické požiadavky na prepravu pekárenských výrobkov.