Produktom manažérskeho tímu sú dobré rozhodnutia - Burger, Ivan
Efektívne modely rozhodovania a užitočné kroky zamerané na podporu schopností manažérov robiť správne a dobré rozhodnutia. Ako naučiť ľudí robiť správne rozhodnutia. Najhoršie praktiky, ktoré poškodzujú klímu riešenia problémov. Výber "worst practices".