Metódy verejnej správy ako predmet vedy správneho práva - Hrtánek, Ladislav
Všeobecná charakteristika vedy správneho práva. Špecifické znaky a definičné vymedzenie metód verejnej správy. Všeobecná diferenciácia metód verejnej správy.